2012 on vuosi joka on monen mielessä maailmalla. Varsinkin kyseinen päivä 21.12 sillä sillon Maya Intiaanejen kalenteri päättyy. Monet ovat ennustaneet kyseistä päivää maailmanloppuna, mutta mitenkä yksi ainoa kalenteri voisi muka päättyessään tuoda mukanaan kokonaisen maailman lopun taikka ihmiskunnan lopun?

On ennustettu että kyseisenä päivänä Auringostamme purkautuu voimakas magneettinen säde joka tuhoaa tietokoneemme, matkapuhelimemme, sähkölaitoksemme elikkä kaiken tekniikkamme joka niin kovasti on sähköstä riippuvainen. Tämmöinen purkaus jos todellisuudessa tulee tapahtumaan tekee kyllä todellakin hyvin syviä muutoksia ihmiseen ja ihmiskuntaan. Uusavuttomat kuolevat nälkään ennen pitkään, koska eivät osaa ruokkia itseään ilman lähikauppaa. Sähköjen mennessä turvakamerat ja varashälyttimet eivät toimi jolloin muutamat ellei jopa suurin osa ihmisistä ymmärtää että nyt on oiva hetki lähteä ryöstelemään ihan mitä vain. Raha menettää arvonsa, koska valtiot tulevat siirtymään anarkiaan lain ja järjestyksen vahtimisen tultua ylivoimaiseksi saavutukseksi. Kommunikaatio välineet ovat sähköjen mennnessä hyödyttömiä. Maailmaan tulee niinkutsuttu Informaatio pula.

Jos tähän kyseiseen magneettiseen purkaukseen syventyy tarkemmin huomaa että nykyisistä elämäntavoistamme tulee yht'äkkiä historiaa ja joudumme sopeutumaan hyvinkin nopeasti uudenlaiseen elinympäristöön joka todennäköisesti tulee olemaan kaaottinen tavalla jota ketään ainakaan Suomessa on kokenut. Ihmiset ahneudessaan tulevat ja menevät ihan mitenkä lystäävät. Tekevät asioita joita lain kouran alla eivät olisi koskaan tehneet. Tässä vaiheessa on pakko sanoa että tulevaisuuden kuva jonka olen tässä luonut ei vaikuta kovinkaan hehkeältä, mutta muistutankin tässä vaiheessa että tämä on vain minun näkemykseni ja en osaa todellakaan sanoa mitään varmaksi mitä VOISI tapahtua jos kyseinen magneettinepurkaus tulee tapahtumaan.

Mutta kyseisestä päivästä on siis todellakin hyvin monia ennustuksia. Kuten Michael Tsarion kertoo dokumentissaan 2012 - Where history ends. Hän uskoo että Aurinko siirtyessä kyseisenä päivänä 21.12.2012 galaxsimme keskustaan ihminen tulee kokemaan "rapid evolution of human brain" tarkoittaen ihmisten aivojen äkillistä evoloitumista. Hän kuvailee mahdollisen teorian niin että ihminen siirtyy nykyisestä aivojen käyttökapasiteetistaan (10%-20%) täyteen aivojen käyttökapasiteetin hyödyntämiseen jolloinka voi vain arvailla mihinkä ihminen on kykeneväinen. Tämä kyseinen ennustushan ei kuulostakkaan ollenkaan niin pahalta kuin tuo ylempänä ollut Kaaottinen anarkia jonka kuvailin vai kuinka?

Jos ihminen todellakin siirtyy käyttämään 100% aivoistaan niin mitä kaikkea silloin tuleekaan mieleen. Monille varmasti tulee ensimmäisenä mieleen elokuvia ja supervoimia joita niissä nähdään. Laserkatseet, lentäminen, kuolemattomuus, telekinesis, ja kaiken näköisiä muita asioita. Mutta jos minulta kysytään niin uskoisin että kun aivot rupeaisivat käyttämään koko potentiaalinsa ihmiselle ei tulisi mitään yliluonnollisia voimia vaan ihminen ymmärtäisi itsensä ja ympäristönsä aivan toisella tavalla. Tarkoitan siis sitä mitä filosofit kautta historian ovat koittaneet ymmärtää eli elämän tarkoitusta. Ihminen siis viimeinkin näkisi yli sen rajatun värähtelyasteen mitä meidän 5 tämän hetkistä aistiamme kokevat. Suoraan sanottuna siis ihminen siirtyisi viimeinkin käyttämään hänen piilossa olevia aistejaan jotka ovat tähän mennessä olleet surkastuneena. Kokisimme kaiken eritavalla näkisimme kaiken eritavalla tiedostaisimme ja ymmärtäisimme kaiken eri tavalla. Tämä ennustus kuulostaa minun mieleeni ainakin houkuttelevalta mutta en mahda mitään sille että silti tunne oloni epävarmaksi tuota kyseistä päivää odotellessa. Voihan tietenkin olla että mitään ei tapahdu ja silloin tietenkin tunne itseni hölmöksi mutta toisaalta jos jotakin tapahtuu niin tuntisin itseni vielä hölmömmäksi koska en ollut ollenkaan varautunut minkäänlaiseen skenarioon.

Olkoon tämä ensimmäisen blogi päivitykseni loppu sillä luulen että ainakin joku joka tätä lukee rupeaa tosissaan miettimään kyseistä päivää edes jollakin tavoin. Seuraavaan päivitykseen voinkin varmaan lisätä ennustuksia tuolle päivälle ja myös enemmän lähdemateriaalia kunhan olen katsonut itsekkin lisää.